Servicepunten

Voor het ophalen en thuis bezorgen van alle pakketten op het moment dat het jouw klant uitkomt. 

Servicepunten

Voor het ophalen en thuis bezorgen van alle pakketten op het moment dat het jouw klant uitkomt. 

Altijd Dichtbij

ViaTim Punten zijn buurtgenoten die pakketten ontvangen en retour zenden voor hun wijk. Jouw klanten kunnen pakketten bij een ViaTim Punt ophalen. Of het ViaTim Punt bezorgt het pakket op het gewenste tijdstip bij jouw klanten thuis.

Een ViaTim Punt kan ook pakketten verzenden en voor klanten retourneren. Voor al deze en toekomstige diensten ontvangt het ViaTim Punt een vergoeding.

Persoonlijk gescreende servicepunten

Ook 's avonds open, van 16:00 tot 21:00

Altijd in de buurt en goed bereikbaar

Ophalen of thuis bezorgd op je eigen moment

Annie, Johan, Els en Chris

De beheerder van een ViaTim servicepunt is iemand met een groot hart voor de wijk. Hij of zij vindt het leuk om pakketten aan te nemen voor buurtbewoners en voor de verdere afhandeling zorg te dragen. Van 16:00 tot 21:00 uur is het buurtpunt open, er is sociaal contact met mede-buurtbewoners en er staat een maandelijkse vergoeding tegenover.

ViaTim_Punt_600x400-1
500x300-afbeelding-servicepunt

Méér dan alleen bezorgen…

De buurtbewoner kan bij het servicepunt ook terecht voor verzending van een pakket of voor een retourzending. Maar ook een webshop levert er zijn pakketten af en heeft er verder geen omkijken naar.

Servicepunt bij ViaTim word je niet zomaar

Voordat een servicepunt opengaat, wordt de beheerder door ViaTim gescreend. Van alle aanmeldingen wordt slechts een klein aantal daadwerkelijk servicepunt. Daarnaast krijgt de startende beheerder van ViaTim een korte opleiding om met de automatisering vertrouwd te raken.

ViaTim_Punt_600x400-2
500x300-afbeelding-webshop

Jouw webshop of winkel als servicepunt

Ook jouw webshop of winkel kan een ViaTim Punt worden. Buiten meer fysieke bezoekers zitten hier nog meer voordelen aan zoals een gratis pick-up voor al jouw eigen pakketten.

ViaTim Punt, jouw persoonlijke servicepunt

“De afwisseling is het leukste aan werken bij ViaTim. Ik weet nooit van tevoren waar in Nederland ik volgende week weer nieuwe ViaTim Punten op kan starten. Ook het contact met de ViaTim Punten thuis en in de winkels is iets wat mij blijft boeien!”

Lise Lentz
ViaVerbinder
4.5/5
Sinds December 2018 ben ik ViaTim Punt. Elke maand werden er meer pakketten gebracht en ik genoot van het organiseren en uitgeven van de pakketten. Met service en klantvriendelijkheid kiezen steeds meer mensen voor bezorging op mijn ViaTim punt.
Janneke van Zwolle
ViaTim & Janneke, Dalfsen
4.5/5
Ik heb een vaste klant die al zijn pakketten bij ons laat bezorgen. Zo kan hij 's avonds na zijn werk zijn pakketten nog ophalen. Hij kwam ons zelfs een keer een cadeautje brengen. Als dank dat hij na zijn werk zijn pakket nog mag ophalen, ongeacht de dag.
John Schaaphok
ViaTim & Jannes, Oldehove
4.5/5
Met zo'n 20 pakketjes op een dag, is het een leuke bijverdienste. En het is heel gezellig. Er is veel tijdsdruk bij bezorgers, zeker in de drukke maanden zijn die heel erg gestresst. Zij brengen bij mij in één keer heel veel pakketjes, dan kunnen zij gelijk weer weg.
Rosanne de Vries
ViaTim & Rosanne, Mijdrecht

Vragen over ViaTim Punten?

WhatsApp

06 10 49 25 32

Telefoon

010 26 13 616

Email

sales@viatim.nl

Interesse in het worden van een ViaTim pakketpunt?

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die verzenden en ontvangen met de persoonlijke services en software van ViaTim.